FloraHolland Seasonal Trade Fair en Florist Event bundelen krachten

Jaarlijks wordt de FloraHolland Seasonal Trade Fair bezocht door duizenden vakbezoekers. Deze handelsbeurs biedt ruimte aan ruim 400 kwekers van snijbloemen, groene- en bloeiende kamerplanten en tuinplanten. Dit jaar bundelt de Seasonal Trade Fair de krachten met het Florist Event, een relatie-evenement voor de klanten van de Bloemistenklok Naaldwijk. Hierdoor kunnen we de doelgroep van de kleinschalige inkopende klanten nadrukkelijker bij de Seasonal Trade Fair betrekken. De seasonal Trade Fair en het Florist Event vinden plaats op 18 en 19 maart 2015.

Oriënteren op seizoen
De Seasonal Trade Fair biedt een zeer breed assortiment kamer- en tuinplanten. Een belangrijk moment voor klanten om zich te oriënteren op het kuipplantenaanbod voor het komende seizoen. Aanvullend op dit aanbod presenteren ook diverse snijbloemenkwekers hun aanbod op deze beurs. Dit maakt de beurs zeer aantrekkelijk voor zowel de grootschalig inkopende klanten als voor de klanten van de Bloemistenklok.

Advertising
 

Data en openingstijden
Woensdag 18 maart 9.00 tot 21.00 uur
Donderdag 19 maart 9.00 tot 16.00 uur

De beurs vindt plaats bij FloraHolland in Naaldwijk. Op woensdagavond is de beurs ook open. Dit maakt het voor met name bloemisten, zelfstandig inkopende tuincentra en lijnrijders makkelijker om de beurs te bezoeken. De vrijdag vervalt hiermee als beursdag.

www.floraholland.com/seasonaltradefair

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.