Floradecora op Christmasworld 2017

Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord: Christmasworld pakt uit met een gloednieuw floraal concept: Floradecora! De beurs zal tegelijkertijd met Christmasworld plaatsvinden in Messe Frankfurt van 27 tot en met 30 januari 2017.

Tijdens Christmasworld 2016 presenteerde marketingbureau 2Dezign een display met daarin bijzondere decoraties van bloemen en planten (‘design by modern nature’). Daarvoor hadden zij 25.000 snijbloemen en 2.000 potplanten gebruikt. Ook dit jaar zullen ze de bezoekers weer verrassen en verrukken met hun innovatieve, seizoensgebonden decoraties, ditmaal onder het motto ‘Surprise Surprise’.

Het succes van deze actie zette de organisatie aan het denken. “Tegenwoordig wordt veel gecombineerd en is alles overal te verkrijgen. Je ziet al lang niet meer alleen maar schoenen in schoenenwinkels en kleding in kledingzaken. Kortom, de consument is op zoek naar gemak, ofwel het zogenaamde ‘convenient shopping’. Bloemen, planten en decoraties horen bij elkaar. Daarom is een beurs met verse bloemen een goede toevoeging aan Christmasworld”, aldus de organisatie.  En zo geschiedde: eind januari zal Floradecora het levenslicht zien.

Floradecora zal plaatsvinden in Hall 11.1 op een oppervlakte van ongeveer 12.000 m².

>>> floradecora.messefrankfurt.com 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.