Floraal behang: meer dan bloemetjespapier

Nu de lente officieel in het land is, wordt het hoog tijd om je interieur een frisse look te geven. Met de florale behangdessins van Eijffinger haal je het voorjaar meteen in huis. Bovendien kunnen deze prachtige ‘muurbloempjes’ nooit verwelken.

Gelukkig hoef je niet heel je interieur om te gooien om je huis lenteproof te maken. Zo haal je met de florale motieven van Eijffinger de natuur meteen naar binnen. Ontdek hieronder de top 3 voorjaarscollecties van dit Nederlandse behangpapiermerk.

1) WATERFRONT: Breng je interieur tot rust met de natuurpracht van de waterkant 

Advertising
 

Laat je gedachten meevoeren door de wind en droom weg bij de eindeloze schittering van het water. Maak je hoofd leeg en kom helemaal tot rust. De behangcollectie Waterfront imponeert je met de schoonheid van de natuur aan de rand van land en water. Denk: zwierende bladeren, geplaatste droogbloemen, maar ook wallpowers met wuivende halmen en een boeket van gedroogde grassen.

2) MUSEUM: Maak van je interieur een meesterwerk boordevol florale schatten 

Bewonder de met een royaal gebaar geschilderde bloemen, vogels en vlinders op canvas. Lijngetekende bloemen op mat papier, geplukt uit eeuwenoude etsen. Waan je in je eigen museum met wallpowers voorzien van grootse vogels en bloemen. Met de inspirerende Museum behangcollectie maak je van je interieur een eigentijds meesterwerk.

3) PIP STUDIO 5: Fleur je interieur op met onverbloemde statement dessins 

Ben jij helemaal into vrolijke en kleurrijke prints? Dan is deze Pip Studio 5 collectie écht iets voor jou. Wat dacht je van een jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel? Of ga je liever voor paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen? Een boeketje bloemen op je tafel staat altijd prachtig, maar met Pip Studio heb je het ganse jaar zicht op een diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren. Ideaal om de lente in huis te halen!

www.eijffinger.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.