Floor deelt plantjes uit!

Vanaf vandaag trekt Floor erop uit! Gedurende 4 weken rijdt ze met het Floor-busje vol kamerplanten langs de studentensteden Leuven, Antwerpen, Gent en Hasselt. En ze is vrijgevig want ze deelt ze uit.

Het doel? Een glimlach toveren op het gezicht van alle studenten en hen een flinke boost geven naar aanloop van de blok. Onderzoek toonde immers aan dat bloemen en planten mensen rustiger, gezonder én creatiever maken.

En om het net dat tikje persoonlijker te maken, heeft Floor een divers aanbod van planten mee. Zo vindt iedereen wel een plant die bij hem of haar past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pittige peper voor een vurig type, een sensationele bromelia voor de diva’s onder ons of een cactus voor de stoere bonken? Keuze genoeg!

Waar vind je het Floor-busje?

Afhankelijk van de omstandigheden zal het busje mogelijk van locatie veranderen. De meest recente locatie van het busje vind je steeds op de Facebook-pagina van Floor of op www.floor.be.

• 05/05 – 07/05: Gent, start op Sint-Pietersplein en Overpoort
• 11/05 – 13/05: Antwerpen, start op Paardenmarkt en Grote Kauwenberg
• 19/05 – 21/05: Leuven, start op Ladeuzeplein
• 26/05 – 28/05: Hasselt, start op Dusartplein

Floor?

Floor is de jongerencampagne van VLAM die bloemen en groen trendy wil maken bij jongeren. Tips, weetjes en leuke ideetjes inspireren de jongeren om zelf aan de slag te gaan met bloemen en groen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.