FLEURTIP | Trending met boek “Liefde voor Dahlia’s”

Dahlia’s pieken op Instagram en Pinterest. Tijd voor the real stuff! Onze redactie botste op het doe-boek “Liefde voor Dahlia’s” en kan al niet wachten om zich deze zomer uit te leven met deze natuurparels.

Advertising

Katja, Linda en Marlies delen dezelfde passie: dahlia’s. Dat kwam zo. Marlies Weijer ontmoette tijdens haar studies Hubert, een dahliakweker. Ze ontdekte al snel wat het leven in een kwekerij inhoudt. Linda Van der Slot werd dan weer verliefd op een tulpen- en narcissenkweker. De liefde voor dahlia’s ontdekte ze op de kwekerij van Hubert en Marlies. Katja Staring kwam via Instagram in contact met Marlies en Linda. Ze raakte eveneens verslingerd de oosterse schoonheid met de X-factor. De dahlia is dan ook een excentrieke diva, een bloem die in het oog springt. Wat een lust om er je hele interieur mee te stylen!

>> Ik haal dit boek in huis

Nu delen Marlies en Linda dagelijks hun kleurrijke bloemen met liefhebbers over de hele wereld via sociale media. “We vinden het heerlijk om te fotograferen, we ontmoeten de leukste bezoekers en we volgen met veel plezier ieders enthousiaste verhalen.” Katja heeft inmiddels een grotere tuin met een minipluktuin voor haar eigen boeketten en drie vaste-plantenborders waarin ze dahlia’s groepeert. “Ik weet er ook meer van, maak boeketten en foto’s voor mijn blogs, tijdschriftartikelen en sociale media en ben fan voor het leven. Daarom vond ik ook dat er een boek moest komen, en hier is het.”

Deze diashow vereist JavaScript.

Must read

Het fris gestylede boek trakteert je op prachtige fotografie en geeft je automatisch zin om met dahlia’s aan de slag te gaan. Naast een introductie in de vele verrukkelijke soorten mag je je opmaken voor praktische DIY’s. Ideaal voor de rustige zomeruurtjes: de boeiende verhalen van kwekers, veredelaars, fans, tuinders en bloemstylisten.

“Liefde voor dahlia’s” is een must als je wilt wegdromen in de wondere wereld van de hipste bloem van 2020.

Deze diashow vereist JavaScript.

  • Tekst: Katja Staring, Linda van der Slot, Marlies Weijers
  • Fotografie: FAM Flower Farm, Katja Staring
  • Uitgeverij: TerraLannoo
  • Taal: Nederlands
  • 224 pagina’s
  • NU TIJDELIJK MET GRATIS VERZENDING

>> Ja, ik wil dit boek hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: