Het allesomvattende boek over droogbloemen

Stop met zoeken. Als je verknocht bent aan droogbloemen, moet je gewoon dit boek in huis halen. In het prachtig geïllustreerde ‘Droogbloemen’ doet Bex Partridge alles uit de doeken om een expert te worden in het kweken en oogsten van droogbloemen maar bovenal in het stylen en versieren met deze wonderlijke natuurverschijnsels.

Advertising
 

Je leert in een handomdraai alle mogelijke toepassingen met gedroogde bloemen. Van een sprankelende tafeldecoratie, herfstige wandversiering, etherische bloemenslingers en wilde kransen over hangende boeketten en glazen stolpen tot bijzondere brochen of stijlvolle haar- en armbanden. Laat je niet afschrikken. Je krijgt er alle droog- en bloemschiktechnieken zomaar bij, stap-voor-stap en zorgvuldig uitgelegd.

Leer van professional

“Ik vind het hartverwarmend dat droogbloemen weer een belangrijke plaats innemen in ons interieur”, glundert de trotse auteur Bex Partridge, bloemenkunstenaar en gespecialiseerd in droogbloemen. De Britse verzorgt creatieve workshops en geeft advies en inspiratie op haar blog en social mediakanalen onder de naam Botanical Tales. Ze heeft 35K+ volgers op Instagram en 440K maandelijkse unieke bezoekers op Pinterest. Denk echter niet dat het volstaat om haar online te volgen. Dat zou zonde zijn gezien de ontelbare extra’s in ‘Droogbloemen’ .

Met het boek treed je in de voetsporen van een echte professional. “Mijn experimenten werden steeds zelfverzekerder en creatiever. Ik stofte mijn bloemenpers af en vulde ladekasten in mijn werkruimte met bossen gedroogde bloemen, zaaddoosjes en grassen die ik in het wild verzamelde.”

Tijdelijk gratis verzending

Met liefst 160 pagina’s ben je een hele zomer zoet. Of je nu floral master of beginneling bent. “Sommige mensen waarderen droogbloemen gewoon vanwege hun sierlijke schoonheid die ons verbindt met de natuur en de jaargetijden.”

Redenen genoeg lijkt ons om dit boek gezellig in huis te halen. Lekker voor jou én misschien nog een tweede exemplaar als cadeautje, voor een bijzondere vriend(in). Zeiden we al dat je tijdelijk geniet van gratis verzending?

‘Droogbloemen’ – Ideeën & inspiratie voor styling met gedroogde bloemen

  • Auteur: Bex Partridge
  • Taal: Nederlands
  • Uitgeverij: Terra
  • Illustraties: Rachel Thomas Jones ©Terra
  • Fotografie: Laura Edwards
  • Omvang: 116 pagina’s
  • Prijs: 22,50 euro + tijdelijk gratis verzending

>> Ja, ik wil dit boek graag hebben

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.