Wonderplants. Planten in je interieur

34,99

Groen in je interieur is dé nieuwe woontrend!

Een inspirerend boek over de de liefde voor groen in huis, met praktische tips om elke plant een plaats in huis te geven en een praktisch overzicht van hun specifieke kenmerken.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2016.73 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Wonderplants, planten in je interieur!

Hoe je interieur omtoveren tot een groene oase? Dat en meer lees je in dit prachtige boek van grafisch ontwerpster Irene Schampaert en auteur Judith Baehner.

Het boek neemt je mee naar 20 interieurs van creatieve plantenliefhebbers van over de hele wereld. Inclusief praktische tips voor het variëren van kleur en grootte, een overzicht van de verschillende soorten planten, het plaatsen en onderhouden van groen in je huis…

Groen in het interieur is dé nieuwe woontrend!


Over auteur Judith Baehner

Judith Baehner van Het Groenlab heeft passie voor groen. Ze is blogger, geeft workshops en lezingen door heel Europa en werkt ook als styliste en plantenarchitect.

Als plantenarchitect werkt ze nauw samen met architecten om werk- en woonplekken te vergroenen. Zo ontstaat een prettige en gezonde omgeving. Judith laat zich daarbij inspireren en verrassen door de natuur en bijzondere planten en plantencombinaties en werkt zowel met nieuwe als vergeten planten. Deze ontdekt ze onder meer bij kwekers in binnen- en buitenland.

Bekijk ook de boeken Stekken en meer en Wonderplants 2 van dezelfde auteur.

 

Extra informatie

Gewicht 1,443 kg
Afmetingen 29 × 24 cm
Auteur

Irene Schampaert; Judith Baehner

Taal

Paginas

240

Ondertitel

Planten in je interieur

Andere suggesties…