The Crafter’s secret

49,50

Trots toont FLOOS het indrukwekkende werk van acht internationale designers die al van bij de oprichting van het platform deel uitmaakten van de FLOOS-familie.

De floristen in kwestie zijn Brigitte Heinrichs (Duitsland), Alex Segura (Spanje), Bea Beroy (Spanje), Natalia Zhizhko (Rusland), Daniel Santamaria (Spanje), Joseph Massie (Verenigd Koninkrijk), Berit Skjøttgaard (Denemarken) en Carles J. Fontanillas (Spanje). Alle bloemsierkunstenaars hebben zorgvuldig hun favoriete ontwerpen geselecteerd, wat het eerste volume een persoonlijke touch geeft.

Ook bij de keuze van de ontwerpen schuwden de editors de nostalgie niet: Het boek telt 24 stap-voor-stap florale recepten die in het prille begin van FLOOS het platform mee op de kaart hielpen zetten. Elk ontwerp wordt vergezeld van uitvoerige instructies, ijzersterke fotografie en QR codes waarmee je als lezer via de website van FLOOS kan gaan kijken naar de video waar je de designer aan de slag kan zien.

Uitverkocht

Beschrijving

Het online platform FLOOS behoeft geen introductie meer voor de trouwe lezer van Fleur Magazine. Naast het online platform en de maandelijkse afspraak met FLOOS in je favoriete vakblad, kan je FLOOS nu ook consulteren in boekvorm: ‘The Crafter’s Secret Vol. 01’.

Extra informatie

Gewicht 1,676 kg
Auteur

FLOOS: Brigitte Heinrichs, Alex Segura, Bea Beroy, Natalia Zhizhko, Daniel Santamaria, Joseph Massie, Berrit Skøttgaard et Carles J. Fontanillas

Taal

,

Paginas

268

Formaat

,

Ondertitel

A flower book by FLOOS

Reeks

Vol. 01