The Crafter’s Secret, Vol. 03

59,00

Het succesvolle floristengezelschap FLOOS brengt ‘The Crafter’s Secret, Vol. 03’ , met een ruim aanbod aan technieken vanuit een internationale invalshoek. Dit professioneel handboek helpt je bij het verfijnen van je skills en bij de realisatie van je eigen ideeën.

Beschrijving

Een ruim aanbod aan technieken en een internationale invalshoek zijn al enkele jaren de sterkte van het succesvolle floristengezelschap FLOOS. Deze derde editie, een compilatie van het FLOOS-seizoen 2017-2018, trekt die lijn volledig door.

In dit handboek worden 30 creaties duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Zowel het concept, de evolutie als het eindresultaat komen uitgebreid aan bod en geven je de mogelijkheid om dit toe te passen op je eigen werken. Bovendien vind je bij elke creatie een gedetailleerde werkwijze, duidelijke foto’s en een videotutorial van de gebruikte technieken.

‘The Crafter’s Secret, Vol. 03’ is een professioneel handboek dat je helpt bij het verfijnen van je skills en bij de realisatie van je eigen ideeën.


De 10 meesterbloembinders in dit boek zijn: Jordi Abelló (Spanje), Per Benjamin (Zweden), Alex Choi (Zuid-Korea), Frédéric Dupré (Frankrijk), Carles J. Fontanillas (Spanje), Brigitte Heinrichs (Duitsland), Britta Ohlrogge (Duitsland), Daniel Santamaria (Spanje), Berit Skjøttgaard (Denemarken) en Max Van de Sluis (Nederland).

Extra informatie

Gewicht 1,500 kg
Afmetingen 24 × 29 cm
Auteur

Formaat

Pagina's

Taal