Techniques for Floral Beauty

45,00

Met ‘Techniques for floral beauty’ wil Tomas De Bruyne zijn lezers inspireren, motiveren, maar vooral ook activeren. Het is een handboek met 50 step-by-step creaties. Niet minder dan 150 verschillende florale technieken komen aan bod.

Beschrijving

In zijn nieuwste boek ‘‘Techniques for floral beauty’ ontdekken we Tomas van zijn meest persoonlijke kant en vertelt hij wat hem motiveert, intrigeert, inspireert en passioneert, hoe hij keuzes maakt en zichzelf telkens blijft heruitvinden. Het is een handboek met 50 step-by-step creaties. Niet minder dan 150 verschillende florale technieken komen aan bod.

Trendsetter, globetrotter, ondernemer, influencer, estheet… Tomas De Bruyne is zonder meer één van de meest getalenteerde bloemsierkunstenaars. Dit is het boek waar collega’s, studenten en fans reikhalzend naar uitgekeken hebben. Techniques for floral beauty geeft ons een caleidoscopische kijk in de interne keuken van de designer. Het toont Tomas van zijn meest persoonlijke kant en vertelt wat hem motiveert, intrigeert, inspireert en passioneert, hoe hij keuzes maakt en zichzelf telkens blijft heruitvinden. Techniques for floral beauty is een prachtig portret in de vorm van een kleurrijk koffietafelboek vol sublieme schoonheid en tegelijkertijd een handboek met step-by-step tutorials voor 50 harmonieuze en stijlvolle stukken. Niet minder dan 150 verschillende florale technieken komen aan bod. Gouden tips van de meester zelf en insider tricks geven het boek de allure van een persoonlijke masterclass. Een must-have voor elke bloemliefhebber.

Extra informatie

Gewicht 1,748 kg
Afmetingen 24 × 30 cm
Auteur

Pagina's