Sublimées

29,00

Prachtige florale kapsels en haartooien

  • > 47 unieke creaties
  • > van makkelijke tot gesofisticeerde kapsels 
  • > van weelderige tot sobere bloemencreaties

 

 

Beschrijving

Met Sublimées brengt de Franse floriste Hélène Supion, hulde aan de veelzijdigheid van de vrouw. Zij doet dit met prachtige florale kapsels en haartooien. Twee jaar lang werd er intens samengewerkt met een kapper, een schminkster en een fotograaf om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen. Het resultaat zijn 47 unieke portretten van dames met oogverblindende bloemenkapsels. Van romantisch tot rock ’n roll. Van exotisch tot punk.


“Ik wilde zoveel mogelijk stijlen aan bod laten komen. Daardoor doe je op elke pagina wel een ontdekking. Er zijn makkelijke en gesofisticeerde kapsels, maar ook weelderige en sobere bloemencreaties. Bij alle 47 stukken is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van het model. Met de lengte van het haar, de dikte of juist de fijnheid ervan. Voor de modellen heb ik een beroep gedaan op familie, vriendinnen en vriendinnen van vriendinnen. Alle bloemen die je ziet, zijn vers.”

Hélène is al geruime tijd florist, momenteel in een collectief met twee collega’s in een atelier in Angers, nabij Nantes (Frankrijk). Zij werkt vooral op bestelling voor evenementen, hoofdzakelijk bruidswerk. Jean- Yves Bardin zorgde voor de fotografie. Hélènes gewezen stagebegeleidster
Moniek Vanden Berghe schreef het voorwoord.

Extra informatie

Gewicht 0,877 kg
Afmetingen 30 × 21,5 cm
Auteur

Fotografie

Ondertitel

Taal

Pagina's