Online educatie programma Floral design – niveau 1

69,95

Leer de basistechnieken van de bloemsierkunst én laat je inspireren door meer 100 video’s!

  • opgedeeld in 12 hoofdstukken
  • met informatie, tips, techniekvideo’s en inspiratie
  • opleiding in het Nederlands
  • door Pim van den Akker & het Team van Flower Factor

Schrijf je nu in en ontvang gratis het boek Ja ik wil over bruidsboeketten door Pim van den Akker

Beschrijving

Een online educatie programma Floral Design die je de basistechnieken van de bloemsierkunst leert én je tegelijkertijd inspireert.

Dit online Floral Design programma is gebaseerd op de boeken van meesterbinder en creative director van Flower Factor, Pim van den Akker.

In niveau 1 draait het helemaal om de basisvaardigheden die je als bloemist tot in de puntjes moet beheersen. Denk aan het werken met verschillende soorten ondergronden en het op draad zetten van materialen. Maar ook aan technieken als wikkelen, prikken en vouwen, waarmee je je bloemwerk naar een hoger niveau tilt. Daag jezelf uit en laat je creatieve geest de vrije loop. Experimenteer en laat je inspireren!

In niveau 1 draait het helemaal om de basisvaardigheden die je als bloemist tot in de puntjes moet beheersen. Niveau 1 bestaat uit 12 hoofdstukken die bol staan van de informatie, tips, techniekvideo’s en inspiratie. Daarnaast wordt de opgedane kennis aan het einde van ieder hoofdstuk getoetst. Wanneer dit niveau met goed gevolg wordt afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

“De video’s en tutorials zijn geweldig en geven zoveel informatie. Ik moet toegeven dat ik veel nieuwe dingen heb geleerd. Ik heb er veel plezier aan beleefd. En mogelijk bewijst het dat het programma niet alleen interessant is voor beginners, maar voor eenieder die de wens heeft om te leren en te groeien. ”  Julie Pearson, Floral designer en docent over niveau 1 van het online educatie programma ‘Floral Design’

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online educatie programma Floral design – niveau 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…