Natural Interior Design

59,90

In het boek “Natural Interior Design” geeft Marcel van Dijk (NL) zijn visie op florale interieurdecoratie. De natuur blijft voor alles zijn onuitputtelijke voedingsbron. Maar ook het interieur inspireert. Marcel slaagt er telkens in om een heel bepalende sfeer te scheppen. De lezer kan eindeloos genieten van het uitbundige grote werk en steekt in dit boek talrijke creatieve thuisideeën op. Een heerlijk kijkboek dat blijft inspireren.

Artikelnummer: 00000872 Categorieën: , ,

Beschrijving

Al meer dan vijfentwintig jaar delen Marcel en Monique van Dijk dezelfde passie: het creëren van sfeer met behulp van plantaardige materialen. Hun bedrijf “Oogenlust” is dan ook al snel uitgegroeid tot de Nederlandse referentie op het vlak van bloemdecoratie.

Na Geert Pattyn (B) en Gilles Pothier (F) heeft het team van uitgeverij Stichting Kunstboek, Marcel van Dijk uitgenodigd om zijn visie op florale interieurdecoratie in een prachtige publicatie vorm te geven. De natuur blijft voor alles de onuitputtelijke voedingsbron. Maar ook het interieur inspireert. Marcel slaagt er telkens in om een heel bepalende sfeer te scheppen. De lezer kan eindeloos genieten van het uitbundige grote werk en steekt in dit boek talrijke creatieve thuisideeën op. Een heerlijk kijkboek dat blijft inspireren.

Extra informatie

Gewicht 1,3 kg
Auteur

Marcel van Dijk

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties

120

Taal

,

Paginas

144

Fotografie

Bart Van Leuven

Uitgeverij

Realisaties
Formaat

Ondertitel
Reeks