Leaves

95,00

Een vak- en inspiratieboek over schikken met bladeren

› 150 foto’s van inspirerende bladobjecten
› Index met de wetenschappelijke naam van de bladsoorten
› Beschrijving van de gebruikte technieken en ondergronden


Taal: Nederlands, Engels

Artikelnummer: 2020.102 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Leaves – Een belevingsboek voor wie houdt van bloemsierkunst met natuurlijke materialen.

Het boek ‘Leaves’ is een samenwerking tussen fotograaf Alfred Oosterman, grafisch ontwerper Dick Rutgers en floraal vormgever Ben Clevers. Het bestaat uit 150 prachtige foto’s van objecten gemaakt van bladeren. Je vindt er de wetenschappelijke naam van het blad en een korte uitleg in het Nederlands en het Engels van de techniek en de ondergrond die zijn gebruikt.

De fotografie is klaar, de ontwerpen, objecten en de indeling van het boek zijn gemaakt en inmiddels is de laatste stap aan de orde: het drukproces.


Over auteur Ben Clevers

Ben Clevers (NL) is een internationaal gerenommeerd meesterbinder en eigenaar van LEAVES Natural Projects. Als kind was hij al gepassioneerd door de natuur en al haar schoonheden en zo was de keuze om bloemist te worden gauw gemaakt. Ben komt uit het Nederlandse Nijmegen, maar besloot al snel de wijde wereld in te trekken om het prachtige vak van bloemist en van alle mooie natuurlijke producten te promoten. Hij werkt zowel met bloemen, planten, groenten als fruit. Zijn ongekende ambitie voor het vak bracht hem tot Hofleverancier in Nederland. Verder wordt hij wereldwijd gevraagd voor demonstraties; hij is dan ook een zeer gewaardeerd leraar.

Al jaren geleden vatte Ben het plan op om een boekenreeks te maken. Een reeks die alle mogelijkheden laat zien van het materiaal waarmee een bloemist kan werken. Het eerste boek gaat alvast over het blad met al zijn vormen en schoonheden.

www.leavesprojects.nl

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Auteur

Fotografie

Taal

,

Uitgeverij

Afbeeldingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leaves” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…