Kleur Verkoopt

34,99

De meest onderschatte marketingtool blijkt ook de meest eenvoudige te zijn, namelijk, kleur. 85 % van de consumenten noemt kleur als een van de belangrijkste redenen om een product te kopen. Toch blijft het aspect onderbelicht in de bedrijfswereld. Daar brengt trenden colorwatcher Hilde Francq (Francq Colors) verandering in. Ze schreef er een boek over: Kleur verkoopt.

In het boek toont ze welke invloed kleuren en trends hebben op het koopgedrag, en waarom elke marketeer beter grondig nadenkt over kleur.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2017.044 Categorieën: , ,

Beschrijving

Van marketingstrategie tot verpakking: kleur is essentieel voor de positionering en de verkoopcijfers van merken en producten. In mijn boek geef ik marketeers, CEO’s en designers tips om gefundeerd kleur en trends in te zetten”, aldus Hilde Francq.

Kleur verkoopt is een unieke hybride tussen een managementboek en een koffietafelboek. De inspirerende beelden zijn even belangrijk als de tekst. “Dat is geheel in lijn met de filosofie van mijn bedrijf Francq Colors. Je moet niet alleen het hoofd raken, maar ook het hart. Wij onderschatten nooit het belang van eye candy”. Wil je weten hoe kleur en trends het koopgedrag beïnvloeden? Haal dan Kleur verkoopt in huis. Bovendien bevat het boek ook talloze interviews met autoriteiten op het vlak van trends en kleur. Hilde ging te rade bij onder andere Erwan Bouroullec, Mette Hay en Anne Chapelle (CEO van Ann Demeulemeester). Ook sprak ze met kleurexperts van merken als BMW, Essentiel en Bang & Olufsen. “Dat zijn stuk voor stuk bedrijven die de kracht van kleur en trends inzien, en daar zeer grondig over

Extra informatie

Gewicht 1,314 kg
Auteur

Hilde Francq

Taal

Paginas

280

Formaat