In Love 3

19,90

Artikelnummer: 000004400 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

EEN NIEUW FLEUR CREATIEF BOEK

Liefde is elkaar bloemrijk omhelzen. Zonder twijfel is liefde het meest besproken thema in de literatuur, film- en theaterwereld en misschien wel in het dagelijkse leven. Elkaar het ja-woord geven is een prachtige symbolische gebeurtenis, waarbij de liefde voor elkaar in de aanwezigheid van vrienden en familie bevestigd wordt. En dit kan toch niet zonder bloemen? Bloemen spreken de taal der liefde. Ze zijn fragiel, puur en lieflijk door vorm en textuur. Hun kleur geeft bravoure aan het feestelijke gebeuren. Liefde is ook passie. Enkel gepassioneerde floristen slagen erin om de sfeer der liefde met bloemen uit te drukken.

Drie jonge beloftevolle bloembinders Joelle, Damien en Olivier tonen hier hun allermooiste en nieuwste bruidsboeketten, corsages, bruidstafels, kerkversieringen, autodecoraties. Aan hun creativiteit komt geen einde. Ook “Fleuramour” , het jaarlijkse bloemenevent in Alden Biesen staat telkens weer in het teken van liefde en passie voor bloemen. De mooiste bruidsboeketten van gerenommeerde en jonge floral designers worden voor deze gelegenheid gecreëerd. Wij selecteerden er een aantal voor u. In deze derde editie van In Love kan u nieuwe ideeën opdoen, inspiratie vinden om zelf aan de slag te gaan of gewoonweg genieten van pure romantiek.

Met extra bruidsboeketten van: Annick Mosconi, Geert Pattyn, Greg Llum, Jan Deridder, Jantine van Bruggen, Jill Ceulemans, Judith Le Bron de Vexela, Katia Gilmet, Mélanie Mertens, Moniek Vanden Berghe, Natallia Sakalova, Stijn Simaeys, Tania Huyghe

Extra informatie

Gewicht 0,334 kg
Auteur

Damien Overputte- Joelle Ghion en Olivier Seghin

Taal

, , ,

Paginas

86

Uitgeverij

Formaat

Ondertitel

by Fleur Créatif

Reeks

In Love