Hippe Huisplanten

32,00

De ultieme gids om je planten happy en gezond te houden.

> Praktische informatie over het beste licht, de juiste potgrond en de waterbehoefte van je planten
> Advies over de vormgeving van je groencollectie
> Tientallen plantenprofielen

Uitverkocht

Artikelnummer: 2019.137 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Hippe huisplanten is de ultieme gids voor het kiezen en verzorgen van blije kamerplanten. Auteurs Lauren Camilleri en Sophia Kaplan van Leaf Supply geloven heilig dat er niets boven groene woon- en werkruimtes gaat. Met dit boek willen ze je de juiste informatie en hulpmiddelen aanreiken om wat meer natuur in huis te halen.

Huisplanten staan de laatste paar jaar terecht weer volop in de belangstelling. Het boek Hippe huisplanten voorziet je van de beste tips & tricks om je favoriete binnenplanten goed te verzorgen. Zo hoef je niet langer onzeker te zijn over je groene vingers, want met de juiste kennis is iedereen in staat om een plant in leven te houden!

In dit praktische boek vind je informatie over het beste licht, de meest geschikte potgrond en de waterbehoefte van je planten. Met deze tips lukt het zeker om je planten happy en gezond te houden. Auteurs Lauren Camilleri en Sophia Kaplan geven je ook advies bij het kiezen van de geschikte potten voor je planten en vertellen je hoe je je groencollectie vormgeeft. Het boek bevat tientallen plantenprofielen van onder andere groene bladplanten, succulenten, cactussen en een aantal zeldzamere plantensoorten.

Veel lees- en kijkplezier!

Extra informatie

Gewicht 1,214 kg
Afmetingen 25,8 × 21,7 × 3 cm
Auteur

,

Uitgeverij

Pagina's

Taal