Grand Celebrations. Sakul Intakul

49,00

In het boek ‘Grand Celebrations: extraordinary floral designs for weddings’  reist de gerenommeerde Thaise florist Sakul Intakul de wereld rond: onder andere India, Japan, Taiwan, Bali, Italië en Rusland passeren de revue.

Levering in de loop van februari 2016. * In Fleur Creatief, editie voorjaar 2016, werd een foute prijs gepubliceerd.

Artikelnummer: 2016.01 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

“In festiviteiten zijn weinig dingen zo belangrijk als bloemen”, zegt de Thaise bloemstylist. “Of het nu om een klein bloemblaadje of een grotesk boeket gaat: bloemen spreken een universele taal van geluk en plezier, van liefde en toewijding, verlangen en passie, respect en dankbaarheid, van troost en medeleven.”

In zijn boek brengt Sakul Intakul een ode aan het leven met – hoe kan het ook anders – bloemen. Hij laat de magie van de bloemen spreken via mijlpalen uit het leven van zijn vrienden en klanten. Sakuls stijl bestaat uit het combineren van traditionele vormen en technieken met een hedendaagse florale context. In de kleine details zit het verschil, aldus de florist. “Zeker de Thaise en Indiaanse invloeden voegen elegantie, complexiteit en charme toe aan de sfeer op huwelijken en evenementen.” In het boek komen deze invloeden en zijn reïncarnatie van oudere tradities in een hedendaagse wereld dan ook ruimschoots aan bod.

Extra informatie

Gewicht 1,624 kg
Auteur

Sakul Intakul

Taal

Paginas

236

Formaat

Ondertitel

Extraordinary Floral Designs for Weddings and Events