Foral Design DELUXE

39,90

Inspiratieboek met indrukwekkende bloemencreaties

> Door Klaus Wagener en zijn florale vrienden
> Inspiratiebron voor designliefhebbers, bloemisten en iedereen die gepassioneerd is door het bloemschikken

Beschrijving

Floral Design DELUXE van Klaus Wagener toont een brede waaier aan bloemencreaties van zeer hoge kwaliteit. Stuk voor stuk verbazingwekkende bloemencombinaties en extravagante ontwerpen.

De auteur neemt de lezer mee op een spirituele reis en toont waar hij zijn creativiteit vandaan haalt. In het boek laat hij de lezer kennismaken met enkele van zijn internationale florale vrienden. Floral Design DELUXE is een verzameling van indrukwekkende bloemencreaties en unieke ontwerpen die tot in de puntjes uitgewerkt zijn.

De eindeloze variaties, het talent en de bekwaamheid van de floristen maken dit boek tot een waardevolle bron van ideeën voor designliefhebbers, bloemisten en iedereen die gepassioneerd is door het bloemschikken.

Het boek bevat ook korte voorstellingen van deze  floristen: Klaus Wagener, Bart Hassam, Michal Haut, Robert Bartolen, Jürgen Herold, Dany Eschenbüscher, Tanus Saab, Michael Sutmöller, Alex Choi, Doreen Neumann, Hideyuki Niwa, Dorothea Hamm, Lukas Ernle, Lucie Kulmanová, Carolin Wübbels, Andrew Filonenko, Radko Ivanov Chapov, Stephan Triebe, Markus Alexander Reinhold, Timo Bolte, Dominique Herold, Sonja Deichmann, Marie Bittnerová, Michael Frings, Michael Liebrich, Roman Steinhauer, Annette Gottmann.

Extra informatie

Gewicht 1,370 kg
Afmetingen 24 × 30 cm
Auteur

Taal

,

Uitgeverij

Pagina's