Flowers & Imagination

49,90

In dit boek toont Gillian Wheeler (UK) – oprichtster en drijvende kracht achter The Covent Garden Academy of Flowers in hartje Londen – zich een verbeeldingsvolle artiest, die het rijk pallet en de eindeloze mogelijkheden die bloemen haar aanreiken met verve weet te hanteren. Haar bloemwerk, of het nu op zichzelf staat of in dienst van andere kunsten, zoals ballet en niet in het minst de delicate papierkunst van echtgenoot en artistieke partner Alan, is zonder fout smaakvol, klassiek weelderig en elegant.

Artikelnummer: 000005429 Categorieën: ,

Beschrijving

Flowers are the most amazing and beautiful creations. Nothing on earth can match their colours, textures and fragrances. Flowers, singly or massed, have a vibrant life that along with foliage gives the designer an incomparable paint box of colour and an endless series of sculptural forms.”

Dit zijn de exacte woorden van Gillian Wheeler (UK), oprichtster en drijvende kracht achter The Covent Garden Academy of Flowers in hartje Londen. In dit boek toont ze zich een verbeeldingsvolle artiest, die het rijk pallet en de eindeloze mogelijkheden die bloemen haar aanreiken met verve weet te hanteren. Haar bloemwerk, of het nu op zichzelf staat of in dienst van andere kunsten, zoals ballet en niet in het minst de delicate papierkunst van echtgenoot en artistieke partner Alan, is zonder fout smaakvol, klassiek weelderig en elegant.

Dit boek getuigt van de vruchtbare interactie tussen verschillende kunsten, bloemsierkunst en paper art. Een prachtige synergie gesymboliseerd in de elegante ampersand in de titel.

Extra informatie

Gewicht 1,75 kg
Auteur

Gillian & Alan Wheeler

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties

175

Taal

Paginas

156

Fotografie

Gillian Wheeler

Realisaties
Formaat

Ondertitel
Reeks