Flower Style

24,95

40 Inspirerende boeketten en hoe ze te maken

Gudrun Cottenier, een vaste waarde in het Belgische bloemsierkunstgebeuren, brengt met ‘Flower Style’ een heus doe-het-zelfboek. Met stap voor stap foto’s en rijkelijke illustraties toont Gudrun de technieken om oogstrelende en bovenal originele boeketten te maken. In diverse stijlen en voor verschillende gelegenheden. Hoewel het boek zich vooral tot de liefhebber richt, kan het ook de professionele florist bekoren. Al is het maar omdat het prachtige boeketten van bij ons zijn.

Artikelnummer: 2016.127 Categorieën: ,

Beschrijving

U houdt van bloemen en wordt helemaal gelukkig van een mooie bos in huis? Wie niet! Met behulp van dit handige boek en de vakkundige uitleg van floriste Gudrun Cottenier maakt u uw boeket voortaan helemaal zelf. Bovendien bewijst dit boek dat dit helemaal geen fortuin hoeft te kosten.

Flower Style toont technieken om oogstrelende en bovenal originele boeketten te maken in heel diverse stijlen en voor verschillende gelegenheden. Elke creatie is van A tot Z rijkelijk geïllustreerd met stap-na-stap foto’s zodat ook beginners onmiddellijk aan de slag kunnen.

Gudrun, zelf grote fan van creatief hergebruiken en DIY-en, adviseert bovendien hoe je eenvoudige seizoensmaterialen uit de tuin in boeketten kunt integreren en moedigt aan om ook eens ‘buiten de klassiek vaas’ te denken en zelf originele houders voor boeketten te maken. Daarnaast bevat dit boek heel wat praktische tips over de keuze van de juiste bloemen, succesvolle kleurcombinaties en leer je hoe je bloemen langer vers kunt houden om zo lang mogelijk te genieten van je zelfgemaakte boeket.  

Extra informatie

Gewicht 0,55 kg
Auteur

Gudrun Cottenier

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties
Taal

Paginas

176

Fotografie
Realisaties
Formaat

,

Ondertitel

40 inspirerende boeketten & hoe ze te maken

Reeks