Florever Wherever

49,00

Artikelnummer: 000001500 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Trouwen is big business geworden. Kosten noch moeite worden gespaard om van die bijzondere dag een unieke en onvergetelijke gebeurtenis te maken. Met hun eigenschap om het onuitsprekelijke te verwoorden, spelen bloemen een onschatbare rol op die bijzondere dag. Of het nu om een exuberant gala of een bescheiden plechtigheid gaat; bruidsboeket, corsages, kerkdecoratie en tafelstukken zijn steeds de vertaling van de specifieke wensen van bruid en bruidegom.
Een droom werkelijkheid maken is dan ook de zware taak die op de schouders van elke florist rust. Floristen zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie om de traditionele huwelijksgeloften te vertalen naar eigentijds en ongezien bloemwerk.
Florever Wherever bevat een schat aan vernieuwende ideeën en sprankelende creativiteit. Dertien internationale bloemsierkunstenaars tonen hun meest originele huwelijkswerk, van Bohemian chique tot klassiek sprookjesachtig, van rock-en-roll bravoure tot Russische folklore. Een wonderbaarlijk en visueel verbluffend boek, zowel voor floristen als voor iedereen die eraan denkt in het huwelijksbootje te stappen.

Met medewerking van Robert Koene, Raymond Chouity, Natasha Lisitska, Claire Cowling, Thea Kornherr, Gary Kwok, Mark Pampling, Kristin Voreland, Daniel Santamaria I Pueyo, Jouni Seppänen, Brenda Lee Monteiro, Elena Antipina en Giordano Simonelli.

Extra informatie

Gewicht 1,37 kg
Auteur

Robert Koene- Raymond Chouity- Natasha Lisitska- Claire Cowling- Thea Kornherr- Gary Kwok- Mark Pampling- Kristin Voreland- Daniel Santamaria I Pueyo- Jouni Seppänen- Brenda Lee Monteiro- Elena Antipina en Giordano Simonelli.?

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties

+ 300

Taal

Paginas

144

Fotografie

misc

Uitgeverij

Realisaties
Formaat

Ondertitel

Floral Inspiration from all over the wordl

Reeks