Flora Mythica. A floral tribute to the imagination

39,90

Flora Mythica – een florale ode aan de verbeelding

Wie van Griekse mythologie, sprookjes van Hans Christian Andersen of de broers Grimm houdt, zal smullen van het nieuwste boek van Marco Appelfeller. ‘Floral Mythica’ is een eigenzinnig floraal boek geïnspireerd op eeuwenoude mythische verhalen. Het boek bundelt het meesterlijke werk van Marco Appelfeller, wiens werken kleurrijk en levendig zijn, en wiens verbeelding aanstekelijk werkt. Het boek is een toonbeeld van vakmanschap en creativiteit, op schitterende wijze in beeld gebracht door de al even perfectionistische Hing Ang.

Artikelnummer: 2016.16 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Marco Appelfeller heeft samen met topfotograaf Hing Ang zijn eerste florale boek uitgebracht.

De Duitse florist die in het Australische Queensland woont brengt een ode aan de verbeelding met zijn Flora Mythica. En dat doet hij goed! De meesterlijke foto’s gecombineerd met het prachtige bloemwerk nemen je meteen mee naar Sprookjesland, waar Appelfeller je het verhaal van Sneeuwwitje, Roodkapje, Koning Arthur en nog vele andere bekende figuren vertelt. Ook bekende Griekse mythes komen aan bod. De tekst mag dan soms kort zijn, de foto’s van het bloemwerk en de pose van de modellen zijn zo rijk, dat alles wat niet vermeld staat, verteld wordt door de foto’s.

Achteraan het boek is een ‘Making of’-gedeelte opgenomen waarin je het minutieuze werk van Appelfeller aan de hand van foto’s kan gadeslaan. Ook de gebruikte bloemen worden vermeld, waardoor dit boek zowel voor sprookjesliefhebbers als voor bloemenfans een absolute must have is!

Extra informatie

Gewicht 1,174 kg
Auteur

Marco Appelfeller

Illustraties

+75

Taal

,

Paginas

112

Fotografie

Hing Ang

Formaat

Ondertitel

A floral tribute to the imagination