Fleuramour 2014 in boekvorm

19,95

Wil je Fleuramour 2014 nog eens opnieuw beleven? Of heb je het evenement gemist en wil je de prachtig gefotografeerde projecten bewonderen en de creatieve sfeer opsnuiven? Fleuramour 2014 neemt je mee doorheen het hele kasteel en over het hele domein en laat je alle prachtige realisaties van de floral designers tot in de details zien.

www.crystalflowers.be

Artikelnummer: 2015056 Categorieën: ,

Beschrijving

“Als bloemen konden spreken, zouden ze zwijgen”, zei een Nederlandse schrijver en dichter ooit. Datzelfde gevoel bevangt me telkens weer wanneer Fleuramour neerstrijkt in de landcommanderij van Alden Biesen. Tig floristen en designers hullen de binnenplaats, het kasteel en de kerk in een volmaakt bloemenkleed. Oogverblindend. Adembenemend. Vanzelfsprekend een vergankelijke schoonheid die we enkel op prent kunnen behouden.

Met dit boek willen we de creaties van de negentiende editie laten voortleven en de passie van de vele floristen delen. Een hulde aan de bloem en haar liefhebbers. Het grote succes dankt Fleuramour aan haar partners, vrijwilligers en bezoekers. Daarom is een woordje van lof hier zeker op zijn plaats. Een bloemenevent komt pas tot zijn recht in het juiste decor. Zonder de ambiance van de landcommanderij van Alden Biesen, de directie en het personeel alsook de stad Bilzen en haar burgemeester zouden we Fleuramour niet kennen in haar huidige gedaante. Het is een genoegen om samen met hen de traditie in ere te houden. Samen zetten we bloemengemeente Bilzen op de kaart.

De voorbije negentien edities legden deelnemende floristen en designers de lat telkens weer hoger. Zij zorgden keer op keer voor de meest creatieve stukken en spectaculaire installaties waaraan een dagenlange voorbereiding vooraf ging en vertelden immer een innemend verhaal met vele honderdduizenden bloemen in de hoofdrol. Mijn appreciatie is groot voor alle floristen, designers, kwekers en leveranciers van materialen die het überhaupt mogelijk maken de vele bezoekers dit bloemenevenement te bieden. Maar wat zouden we zijn zonder onze vele bezoekers. Elk jaar schrik ik opnieuw van de verscheidenheid aan internationale gasten. Liefhebbers van heinde en ver zakken af naar Bilzen. Samen met de vele internationale floristen en designers, zetten zij Fleuramour steevast op de wereldkaart.

We nodigen jullie allen alvast graag uit voor een bijzondere twintigste editie in 2015. Zet je met dit boek ontspannen in de zetel en geniet van de stilte van bloemen. Lieven Hemschoote Organisator Fleuramour

Extra informatie

Gewicht 0,33 kg
Auteur

Misc

ISBN

9789075948158

Ontwerp
Lengte
Illustraties
Taal

, ,

Paginas

86

Fotografie

Photo Studio Graphics

Uitgeverij

Realisaties
Ondertitel

Passion For Flowers

Reeks