FLEUR Trendbook 2022

24,95

Trends in bloemen, planten en deco

  • ❀ een unieke uitgave, speciaal voor professionals
  • ❀ met verhalen over vakmanschap, over liefde voor de ambacht en de materialen
  • ❀ i.s.m. de grootste vakspecialisten

Het FLEUR TRENDBOOK draagt de stempel van FLEUR PRO
Nog geen abonnee? Je kan deze uitgave apart bestellen in de Fleurshop of je kan hier abonneren.

Beschrijving

Profileer jezelf als trendsetter in bloemen, planten en decoratie met dit FLEUR TRENDBOOK.

Een hoogst unieke uitgave, speciaal gemaakt voor professionals, om jou vakkundig bij te staan in 2022. Of je nu bloemist, plantenspecialist of decoratieverkoper bent: hier haal jij de mosterd om de komende maanden met de laatste trends en de nieuwste producten te werken. Onmisbaar als je mee wilt blijven, als je jezelf wilt onderscheiden, verplichte kost eigenlijk tout court.

Dit professioneel naslagwerk kunnen we jou aanbieden dankzij de bekwame medewerking van de grootste vakspecialisten in bloemen, planten en decoratie. Om het helder en overzichtelijk te houden, hebben we deze domeinen ook ‘vak-kundig’ opgesplitst, in drie afzonderlijke hoofdstukken. Elk met inspirerende persoonlijkheden, met de mooiste producten, alleen met die trends die daadwerkelijk op jou van toepassing zijn.


Dit FLEUR TRENDBOOK draagt de stempel van FLEUR PRO, dat als missie heeft om alle professionals in bloemen, planten en decoratie bij te staan met expertise, nieuwigheden en inspiratie. Omdat jouw beroep de volste steun verdient. Omdat jouw vakmanschap al onze bewondering geniet. We hebben nog veel meer voor jou in petto, zowel professionele printedities als online vakinformatie. Investeer in jezelf, abonneer je op de FLEUR PRO Jaarformule en geniet een jaar lang van het interessantste medium in bloemen, planten en decoratie!

Heb je al een abonnement op FLEUR PRO? Dan hoef je het FLEUR TRENDBOOK  niet meer apart te bestellen. Jij krijgt het als eerste bij je thuis geleverd!

Extra informatie

Ondertitel

Reeks

Taal

Uitgeverij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLEUR Trendbook 2022” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…