FLEUR Trendbook 2021 (GRATIS VERZENDING)

24,95

Fleur Trendbook 2021 is dé uitgelezen tool voor professionals in bloemen, planten en decoratie. In het boek diepen we de sector verder uit en verkennen we alle actuele onderwerpen:

> Trends & nieuwigheden voor 2021
> Interviews met trending handelszaken en designers
> Must-haves uit de nieuwste collecties
> Trends bij de nieuwe generatie floristen
> Inspirerende bezoeken aan bloemen- en plantenkwekerijen
> Tips voor marktonderzoek en winkelbeleving
> Aandacht voor duurzame, lokale producten
> En veel meer!

! Gratis bij je abonnement op FLEUR Magazine.

Beschrijving

Als je helemaal mee wilt zijn met dé trends van 2021, mag je het FLEUR Trendbook niet missen. Deze speciale uitgave laat je toe om mee te surfen op de belangrijkste tendensen in bloemen, planten en deco.

Het FLEUR Trendbook zoomt in op de laatste nieuwigheden, staat stil bij maatschappelijke veranderingen en geeft het woord aan inspirerende persoonlijkheden. Je ontdekt de nieuwste bloemen en planten, spot stijlvolle bloempotten en vazen, verneemt de modekleuren en materialen van 2021 en hoe je die in jouw winkel kunt inpassen… We brengen je ook in contact met interessante merklabels. Kortom alles wat je kunt gebruiken als professional in bloemen, planten & deco.

Het FLEUR Trendbook wil daarnaast vooral een frisse bries door je hoofd laten waaien. We zetten onze oogkleppen af en gaan op bezoek bij een orchideeënkweker met prachtige Victoriaanse serre, we worden geprikkeld op een cactusplantage, we voelen ons weer kind in een pluktuin vol bloemen en blazen even uit in een plantenshop annex koffiebar. Trendwatcher Hilde Francq en stylist Gert Voorjans zorgen dat we onze voeling met het hier en nu niet verliezen. We tonen je de hipste florale boeken over Ikebana en Christian Dior. Je krijgt tips voor je zaakvoering in coronatijd. En we vertellen hoe jij met je toffe shop (weer) baas in eigen buurt wordt.

Geïnteresseerd? Als abonnee van FLEUR Magazine ontvang je het FLEUR Trendbook gratis in je brievenbus in januari 2021. Geen abonnee? Voor 24,95 euro is het FLEUR Trendbook van jou, inclusief verzending.

Neem alvast een kijkje in het FLEUR Trendbook:

Extra informatie

Ondertitel

Pagina's

Taal

Uitgeverij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLEUR Trendbook 2021 (GRATIS VERZENDING)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…