FLEUR Designbook 2021

24,90

Voor professionals in decoratie, design & bloemen

› Inspirerende verhalen van makers van ambachtelijke producten
› Duurzame, sociale en creatieve productontwikkeling
› Jonge ontwerpers en ateliers in de kijker
› De kunst van het tafeldekken: een feest voor alle zintuigen
› Dé uitgelezen tool om je label en productassortiment krachtdadig aan je doelgroep te presenteren.


Het FLEUR DESIGNBOOK maakt deel uit van het abonnement op FLEUR PRO.
Nog geen abonnee? Je kan deze uitgave apart bestellen in de Fleurshop of je kan hier abonneren.

Beschrijving

Wil jij je bedrijf als toeleverancier één jaar lang top of mind bij je doelgroep ‘professionals in bloemen, planten & deco’ nestelen? Het FLEUR DESIGNBOOK 2021 is dé uitgelezen tool om je daarbij te helpen.

Met deze gloednieuwe uitgave (die deel uitmaakt van het FLEUR PRO abonnement) willen we vooral inspireren en design voor iedereen toegankelijk maken. We brengen geen regeltjes, maar inspirerende verhalen die je toelaten om je eigen stijl en persoonlijkheid te ontdekken en te ontwikkelen.

We brengen verhalen over de makers achter de ambachtelijke producten. Wie zijn die makers? Wat drijft en inspireert hen? De producten die ze maken komen helemaal tot hun recht tussen bloemen en planten. De objecten krijgen een heel andere betekenis als je ook het verhaal erachter kent.

Daarnaast leggen we de focus op producten die op een duurzame, sociale en creatieve manier ontwikkeld zijn. We spraken met jonge bedrijven die van duurzaam produceren, hergebruik en recycling hun drijfveer maakten. Restmaterialen worden verwerkt tot nieuwe producten en krijgen zo een tweede leven. Het draagvlak voor kringloop- of circulaire economie wordt steeds groter.

We geven in het FLEUR DESIGNBOOK graag een platform aan jonge ontwerpers en ateliers. Vakmanschap, passie en zelfexpressie is wat ze delen met floristen.

De kunst van het tafeldekken wordt meer en meer populair. Een rijkelijk gedekte tafel is een feest voor alle zintuigen. Ben je ook fan van porselein en keramiek of van schitterend glaswerk? Wij voelden ons als een kind in een porseleinenwinkel bij het zoeken naar de mooiste beelden.

Dat en meer ontdek je in deze nieuwe uitgave van FLEUR.
Veel leesplezier!


Heb je al een abonnement op FLEUR PRO? Dan hoef je het FLEUR DESIGNBOOK  niet meer apart te bestellen. Jij krijgt het als eerste bij je thuis geleverd!

Extra informatie

Pagina's

Taal

Uitgeverij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLEUR Designbook 2021” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…