Fleur Creatief – Zomer 2017

6,99

In deze editie van Fleur Creatief, heel wat ideeën om aan de slag te gaan met zomerse bloemen en planten.

In zuiderse landen als Libanon worden in de zomer grote vriendenfeesten of bruiloften georganiseerd en dat kunnen ze zich niet voorstellen zonder bloemen. We tonen jullie enkele feesten van het creatieve duo Maroun Abou Kheir en Samah Dagher.

Geïnspireerd op de zomertrend ‘Blend’ creëren onze Fleur Creatief floristen heel kleurrijke creaties waarbij streven naar evenwicht de opdracht is. Maar zomer betekent ook perkplanten en bloemetjes ‘buiten’ zetten. We geven jullie graag een paar creatieve voorstellen om perkplanten op een andere manier te verwerken dan in de traditionele bloembakken of potten.

Het exotische karakter van de zomer komt aan bod in leuke creaties met palmblad in combinatie met exotische bloemen.

Heel origineel zijn dan weer de bloemengordijnen. Ze maken een leuke overgang tussen binnen en buiten, maar hebben ook in de tuin een leuk effect.

We trekken naar het zonnige Spanje met Carles Fontanillas die met bijzondere structuren zomerse boeketten maakt.

Als toemaatje brengen we een portret van Ahti Lyra uit Estland. Ahti is een heel bijzonder florist. Hij houdt ervan om ongewone dingen te doen en precies door het controversiële een stempel te drukken op de bloemsierkunst. Dat de natuur ook andere kunstenaars inspireert, is geen geheim. Juweelontwerpster Sas Adriaenssens wil de organische kracht van vegetatieve materialen vereeuwigen.

Binnenkort hopen we jullie talrijk terug te zien in Alden Biesen voor de 21ste editie van Fleuramour. We lichten alvast een tipje van de sluier.

Geniet van een bloemrijke zomer!

Op voorraad

Beschrijving

In deze editie vind je de mooiste zomercreaties van o.a. Ahti Lyra, Carles J. Fontanillas, Charline Bernard, Dirk De Goede, Geert Pattyn, Haruko Noda, Maroun Abou Kheir & Samah Dagher, Moniek Vanden Berghe en S?ren Van Laer.

Extra informatie

Gewicht 0,255 kg
Taal

Paginas

90

Uitgeverij

Realisaties

Photo Studio Graphics

Reeks

Editie 3 2017. Zomer