Fleur Creatief – Zomer 2016

6,99

De zomer is een feest van kleuren

Met onze zomertrend ?Garden? duiken we meteen een kleurrijke zomer in. De kleuren groen, fel oranje en oceaanblauw spelen hier de hoofdrol.
Ons Fleur Creatief team realiseerde naast een eigen gekozen creatie in de trendkleuren ook leuke werkstukken met papier en bloemen. Papier is weer helemaal in. Je vindt het in alle mogelijke kleuren en prints en in verschillende texturen. Papier en bloemen vormen samen een geslaagd huwelijk.

Zomer betekent ook tuinfeestjes en daarom stellen we jullie ook leuke bloemenmeisjes voor of sjieke bloemenhoedjes om feestelijk voor de dag te komen.
We trekken naar zee om de blauwe kleur extra in de kijker te stellen. Blauwe bloemen als ridderspoor en druifkruid combineren we hier met maritieme elementen als schelpen en zeesterren.

Zomer is het seizoen bij uitstek om te trouwen. Wereldberoemd meesterbinder Gregor Lersch cre?erde met een ruim pallet aan witte bloemen prachtige boeketten in verschillende vormen. Hij is en blijft een meester in bijzondere technieken, vormen, symmetrie & asymmetrie, transparantie en zoeken naar evenwicht. Wie in het huwelijksbootje stapt, vindt hier beslist inspiratie.

In het voorjaar vonden heel wat boeiende wedstrijden en tentoonstellingen plaats. We blikken graag terug op ?Het feest van de Amaryllis in Beloeil?, op ?Fleurs des Dames in Antwerpen? en op de Europese kampioenschappen in Genua. Binnenkort hopen we jullie talrijk terug te zien in Alden Biesen voor de 21ste editie van Fleuramour. We lichten alvast een tipje van de sluier.

Uitverkocht

Beschrijving

De zomereditie van Fleur Creatief brengt heel wat verrassen werk van o.a.Gregor Lersch, Geert Pattyn, Moniek Vanden Berghe, Rita Van Gansbeke, Els Vuylsteke, Fleur Dewaelsche, Hilde Verhelle, Carles J. Fontanillas en vele anderen. Je ontdekt er verrassende zomercreaties in de nieuwste trendkleuren, sierlijke witte bruidsboeketten en bijzondere fee?rieke haartooi voor zonnige feestjes.

Extra informatie

Gewicht 0,251 kg
Auteur
ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties
Taal

Paginas

90

Fotografie

Photo Studio Graphics

Uitgeverij

Realisaties
Ondertitel
Reeks

Editie 3 2016. Seizoenseditie. Zomer