Fleur Creatief – Winter 2016

6,99

In de winter editie van Fleur Creatief vind je heel wat warme creaties. Er werd o.a. gewerkt rond de thema’s:

De Fleur Creatief floristen staken een van hun creaties in een wollen jasje.

Het wit-zwartcontrast is misschien wel het sterkste contrast. Bekijk je foto’s van de winter, dan merk je dat dit contrast de winter bepaalt. Wit-zwarte creaties passen dan ook perfect in het winterse beeld. De cirkel of krans staat symbool voor de advent en de komende feestdagen. Zo’n cirkelvormige creatie kan dan ook niet ontbreken in ons winternummer.

Een eigen kijk op winterse creaties vind je bij de Franse Pascal Silvestri. Hij houdt van natuurlijke materialen en heeft oog voor details. We blikken in dit nummer even terug op ons bloemenevenement Fleuramour en willen wie niet aanwezig kon zijn ook graag aantal bijzondere creaties tonen. Het EMC Team was aanwezig op Fleuramour en van hen kan je eveneens werk bewonderen. En we keren ten slotte nog even terug naar de zomer om ons onder te dompelen in het bloemenhuwelijk van Nele Ost (dochter van Daniël Ost) en Yann Callaert! Een sprookjeshuwelijk om bij weg te dromen … Heel veel lees- en kijkplezier!

Uitverkocht

Beschrijving

In deze stemmige wintereditie van Fleur Creatief vind je werken van o.a. Daniel Ost & Nele Ost, Geert Pattyn, Leen Roelens, Mike Hines, Moniek Vanden Berghe, Nico Canters, Pascal Silvestri, Stefan Van Berlo, Vincent Cauwelier, Wim Dierendonck, Team EMC,…

Extra informatie

Gewicht 0,256 kg
Taal

Paginas

90

Reeks

Editie 6 2016 – winter