Fleur Creatief – Winter 2015

6,99

In de wintereditie van Fleur Creatief vind je heel wat feestelijke ideeën voor het eindejaar. We zetten “helleborus” in de kijker en brengen samen met Gregor Lersch een moderne kerst. We blikken terug op de jubileumeditie van Fleuramour 2015 en kijk uit naar Wintermoments with Flowers 2015  in het sfeervolle Brugge.

Uitverkocht

Beschrijving

De winter is een seizoen van contrasten. Enerzijds is de natuur kaal en uitgepuurd. Sneeuw en ijs zorgen voor koud en helder weer. Anderzijds zitten we knus binnen en nestelen we ons in de warmte en zoeken we gezellige kleuren op. Dit contrast vinden we ook in de bloemencreaties.

De thema’s transparantie en ijzige winter zorgen voor een typisch winters onderwerp. De trendsfeer ‘Cosy Cabinet’ toont designs met warme kleuren. Echte winterbloemen zijn Helleborus, Eucharis en Nerine.

Tot slot, blikken we vooruit naar Winter Moments with Flowers 2015, ons winters bloemenevenement in Brugge. En brengen we prachtige beelden van de jubileumeditie van Fleuramour 2015.

Met creaties van: Adinda Sap Birgit De Waele Brigitte Heinrichs Carles Fontanillas Chiel Vanclee Geert Pattyn Greet Verheyden Gregor Lersch Haruko Noda Hendrik Olivier Ilse Palmaers Jan Deridder Lize De Lameillieure Moniek Vanden Berghe Nico Canters Régine Motmans Sören Van Laer Stijn Cuvelier Stijn Simaeys stijn. Tom De Wilde Yves Moerman

Extra informatie

Gewicht 0,261 kg
Taal

Paginas

91

Fotografie

Photo Studio Graphics

Ondertitel

Editie 6 2015. Winter