Fleur Creatief – Special Voorjaar 2016 – Fleur Creatief @ Home

9,95

In de speciale voorjaarseditie 2016 ” Fleur Creatief @ Home”, vind je heel wat bloemrijke & frisse ideeën voor de mooiste lente- en zomerfeesten, van een sfeervol Paasfeest tot en met een gezellig nazomers aperitief. Ook feestelijke interieurdecoraties en prachtige tafeldecoraties. De creaties worden stap voor stap toegelicht.

Fleur Creatief @ Home toont je stap voor stap hoe je heel wat moois kan cre?ren . In deze editie ligt de focus op de zomer- en lentecreaties voor (feestelijke) interieurs. De creaties zijn van de hand van Stijn Simaeys, Annick Mertens, Charlotte Bartholom? en Tom De Houwer. Zij vormen het vaste Fleur @ Home Team.

Op voorraad

Beschrijving

Feestelijk met bloemen

Lente is het seizoen van frisse en vrolijke kleurtjes. Bloemen zijn bij uitstek geschikt om gezellige feestmomenten als lentefeestjes, communies, doopparty’s en intieme etentjes een extra touch te geven. In de zomer trekken we naar buiten en genieten we van de natuur. Met een schitterende variatie aan zomerbloemen en bloemen uit eigen tuin geven onze floristen Annick, Charlotte, Stijn en Tom je een palet aan creatieve ideeën om de zomer nog uitbundiger te vieren.

Extra informatie

Gewicht 0,452 kg
Taal

Paginas

130

Fotografie

PSG

Uitgeverij

Ondertitel

Special Voorjaar 2016

Reeks

Editie 2 2016. Fleur Creatief @ Home Special Voorjaar.