Fleur Creatief – Lente 2016

6,99

De lente is een dankbaar seizoen in de bloemschikwereld. Er zijn niet alleen tal van leuke kleurrijke bloemen en materialen beschikbaar, maar ook heel wat unieke gelegenheden zoals Pasen en de lentefeesten.
Met Fleur Creatief spelen we hier graag op in en brengen alvast een hele reeks vrolijke lente idee?n, van speelse bloemeneieren en plantaardige nestjes tot frivole creaties met viooltjes.

De kleurtrend van deze lente “clean” stelt de pastelkleuren centraal. En, ook werken met papier is weer helemaal hip. We gingen daarom langs bij de Australische florist Asahi So. Hij experimenteert met bloemen en papier. Als extraatje in dit nummer, brengen we bloemen en mode. Ze be?nvloeden elkaar steeds meer.

Op voorraad

Beschrijving

In deze eerste editie van 2016, vind je heel wat frisse en kleurrijke lente ideeën van o.a. Ben Clevers, Carles Fontanillas, Charline Bernard, Ivan Poelman, Johan Vansteenkiste, Martine Loobuyck, Moniek Vanden Berghe, Natallia Sakalova, Olga Sahraoui, Stijn Cuvelier, The Wunderkamer, Timo Bolte en Tom De Wilde, Tomas De Bruyne & Hiltomi Gilliam voor EMC. Geniet ervan!

Extra informatie

Gewicht 0,26 kg
Taal

Fotografie

PSG

Uitgeverij

Reeks

Editie 1 2016. Lente