Fleur Creatief – @ Home Voorjaar 2020

12,50

Dit thema nummer van het voorjaar bulkt van creatieve en vrolijke bloemencreaties

  • > Ga zelf aan de slag
  • > Kleurrijke seizoensmaterialen
  • > 70 creaties voor lente en zomer

 

Op voorraad

Beschrijving

Onze Fleur@Home floristen zijn bezige bijen. Ze hebben een eigen winkel of atelier en bezoeken bloemen- en decoratiebeurzen & evenementen. Ze hebben nauwe contacten met de bloemengroothandel en kennen heel wat kwekers. Ze weten wat er leeft in de sector. Ze ademen alles wat met bloemen te maken heeft!

Zo kunnen ze ons ook de laatste trends meegeven. De lente is lichtgekleurd met frêle en frisse bloemen. De typische voorjaarsbloemen komen aan bod in pasteltinten. Je krijgt meteen zin om ervan te proeven! De zomer kleurt fel en straalt met warme kleuren. We ontdekken heel wat velden tuinbloemen die zorgen voor een heel natuurlijke sfeer. De fantastische tuintaferelen doen ons al meteen verlangen naar de zonnige dagen.

In dit nummer dus heel wat inspiratie om in de lente en zomer van 2020 bloemrijke feestjes te organiseren en helemaal mee te zijn met de nieuwste trends!

Bloemwerk van het Fleur Creatief @ Home Team: Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Chantal Post, Martine Meeuwssen, Joris De Kegel en Arnauld Delheille.

Extra informatie

Gewicht 0,381 kg
Ondertitel

Pagina's

Taal