Fleur Creatief – @ Home Voorjaar 2019

12,50

Dit thema nummer van het voorjaar bulkt van creatieve en vrolijke bloemencreaties

  • > ga zelf aan de slag
  • > kleurrijke seizoensmaterialen
  • > 130 pagina’s boordevol ideeën voor lentefeesten, tafeldecoraties,interieur,…

 

Op voorraad

Beschrijving

De voorjaarscreaties van 2019 zorgen voor een positieve vibe!

De lente van 2019 kleurt geel, oranje, roze, frisgroen … en koraal, de Pantonekleur van 2019. Frisse kleuren verschijnen op het toneel die zorgen voor een positieve stemming. De natuur en zorg voor de natuur staan weer helemaal centraal. Zelf creëren met seizoenmaterialen is ‘in’.

De zomer tekent voor blauw, paars, rood en roze. Krachtige kleuren die energie uitstralen, de zon versterken of juist voor verfrissing zorgen. Kleuren die we vooral in de zomer ook in de natuur vinden. Ze zetten aan tot innovatieve en boeiende creaties.

Onze Fleur@Home floristen geven tips om onze eigen omgeving mooi, kleurrijk en gezellig te maken. Je vindt in dit nummer eenvoudige creaties die snel na te maken zijn. Andere bloemencreaties zijn eerder een uitdaging voor de gepassioneerde bloemenliefhebber!

Geniet van een stralend, bloemrijk en kleurrijk voorjaar!


Met 126 pagina’s boordevol kleurrijke en inspirerende creaties van het Fleur Creatief @ Home Team, met Annick Mertens, Tom De Houwer, Charlotte Bartholomé en de floristen Geert van Goethem en Rita Van Gansbeke. Aftellen naar het voorjaar!

Extra informatie

Gewicht 0,370 kg
Ondertitel

Pagina's

Taal