Fleur Creatief @ Home Najaar 2022 (digitaal)

12,50

In deze digitale uitgave van Fleur Creatief @ Home vind je weer heel wat nieuw en inspirerend bloemwerk,

  • > gemaakt met een rijkdom aan seizoensmaterialen
  • > door toppers van bloemendesigners: Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Martine Meeuwssen en Damien Overputte

130 pagina’s bloemschikplezier

  • > downloaden en doorbladeren zo vaak je wil. Ook op je tablet en smartphone
  • > Maar ook: in- en uitzoomen, pagina’s printen en veel meer

Beschrijving

Laat ons de natuur koesteren …

“De nieuwsberichten zijn niet zo positief: oorlog, energiecrisis, tekort aan water, klimaatverandering … Dat dit alles ook een grote impact heeft op onze sector is zo goed als zeker, maar de uitkomst is nog onzeker. Zullen de kwekers hun
serres kunnen verwarmen? Moeten ze overschakelen op koude teelten? Zal de productie verlegd worden naar warmere streken? Moeten we verder met minder en duurdere producten?

We worden wel even met onze neus op de feiten gedrukt en realiseren ons wel degelijk dat we wat te gulzig zijn omgesprongen met onze energie en onze omgeving. We moeten meer bewust leren omgaan met wat ons omringt. Dit geldt zeker ook voor de natuur, voor bloemen en planten. Het is uitermate belangrijk om de natuur zo goed mogelijk te beschermen. Bloemen en planten die we in onze huiskamers binnenbrengen moeten we koesteren en verzorgen. Hun waarde stijgt!

Zou jij je een najaar zonder bloemen kunnen voorstellen? Feesten zonder bloemen in de decoratie? We hebben met z’n allen nood aan bloemen en planten. Ze maken het leven zoveel mooier en boeiender. Onze Fleur@Home floristen brengen in dit nummer weer heel wat leuke aan leuke ideeën om de woonkamer en de eindejaarsfeesten aan te kleden. Aan ons nu om die bloemen en planten zo goed mogelijk te verzorgen zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten!”

An Theunyck

Met werk van het Fleur Creatief @ Home. Aan deze editie werkten mee: Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Martine Meeuwssen en Damien Overputte.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fleur Creatief @ Home Najaar 2022 (digitaal)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…