Fleur Creatief herfst 2021

7,50

De vier seizoenen volgens Fleur Creatief:

> Meer dan 80 pagina’s boordevol florale inspiratie voor de herfst
> Creatief talent uit Azië: Teresa Skues en Hiroto Inoue in de kijker
> Prachtige bloemencreaties met kinderen in de hoofdrol
> En veel meer!

Op voorraad

Beschrijving

In dit nummer van Fleur Creatief vind je heel wat inspiratie voor de herfst. Denk aan herfstchrysanten in warme kleuren, rode appeltjes in combinatie met oranjerode bloemen, grijze tinten opgefleurd door roest- en roodbruine tinten.

Voorts lichten we al een tipje van de sluier van het prachtige bloemenevenement Fleur Floral Fashion. Een bijzondere, iets beperktere editie van Fleuramour, maar wel een perfect coronaveilig alternatief voor dit jaar. Een unieke gelegenheid om weer de mooiste bloemencreaties in real life te bewonderen. Heb je een abonnement op Fleur Creatief dat nog actief is op 30/09/2021? Dan ontvang je bij het herfstnummer de instructies om een gratis ticket voor Fleur Floral Fashion aan te vragen.

In deze editie van Fleur Creatief brengen meesterfloristen Daniël Ost, Carol Jillian en Ma.Sa.Ha bloemencreaties waarbij kinderen centraal staan. Met prachtige ontwerpen voor een bloemrijk doopfeest en unieke florale outfits voor kinderen.

Tot slot brengen we een portret van bloemsierkunstenaar Hiroto Inoue. In een interview vertelt hij ons meer over de fascinerende creaties in zijn boek Funny Style. We laten ook floral designer Teresa Skues uit Singapore aan het woord. Haar werk siert de cover van de nieuwe International Floral Art 2021-2022. Wat betekent het voor een florist om zijn of haar werk gepubliceerd te zien in zo’n werelduitgave? En wie is de persoon achter deze betoverende creatie? Ontdek het nu in Fleur Creatief herfst 2021!

Floristen die aan dit nummer meewerkten: Geert Pattyn • Jan Deridder • Moniek Vanden Berghe • Sören Van Laer • Aymeric Chaouche • Daniël Ost • Ma.Sa.Ha – Samah Dagher • Carol Jillian • Hiroto Inoue • Teresa Skues

Neem een kijkje in Fleur Creatief herfst 2021:

 

Extra informatie

Ondertitel

Pagina's

Taal

Uitgeverij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fleur Creatief herfst 2021” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…