Fleur Creatief herfst 2020 (digitaal)

7,50

De 4 seizoenen volgens Fleur Creatief

> Meer dan 80 pagina’s boordevol herfstinspiratie
> Terugblik op 24 jaar Fleuramour
> Aan de slag met bijzondere materialen

Na aankoop kunt u het magazine digitaal lezen op de website van Fleur Creatief.

Beschrijving

Nog zoveel meer dan een seizoen vol dwarrelende bladeren, bessen en vruchten

In deze digitale editie van Fleur Creatief bieden onze meesters in de bloemsierkunst innoverende inspiratie aan rond typische herfstthema’s. Doordat ze dagdagelijks bezig zijn met bloemen en bloemschikmaterialen en nieuwe trends op de voet volgen, kunnen ze met dezelfde materialen telkens vernieuwend uit de hoek komen.

Maar we willen je ook een onbekendere herfst laten zien. Wit is niet echt een typische herfstkleur, maar toch zijn er mooie bloemen en materialen beschikbaar. Denk maar aan witte dahlia’s en chrysanten in allerlei vormen, witte bessen en vruchten … Roomwitte herfst werd dus een van onze thema’s. In dit nummer gaan we ook aan de slag met minder evidente en/of minder gekende materialen. Wat dacht je van een cactuscreatie of van een schaal gemaakt uit kastanjebolsters?

In totaal gaan we aan de slag met vijf bloementhema’s:

❀ Roomwitte herfst
❀ Herfsttijd is (boem)kolentijd
❀ Product in de kijker: Physalis
❀ Trend: Ecologie
❀ Creëren met bijzondere materialen

Verder blikken we in deze editie terug op 24 jaar Fleuramour. We bieden jullie een overzicht van een aantal opmerkelijke ‘erekoer-creaties’ en kijken ondertussen verlangend uit naar het jubileum in 2021. Ook stellen we jullie opnieuw een aantal deelnemers van de Europese Kampioenschappen voor, met in het bijzonder Marianna Debchinskaya, die een kalender ontwierp met twaalf mysterieuze bloemenkapsels.

Floristen die aan dit nummer meewerkten: Céline Moureau • Damien Thuaud • Dylan Decamp • Geert Pattyn • Marianna Debchinskaya • Martine Meeuwssen • Moniek Vanden Berghe • Sören Van Laer

❕ Dit is een digitale editie die je kan lezen op de website van Fleur Creatief. Ontvang je liever een printversie? Bestel dan hier.

Extra informatie

Ondertitel

Taal

Pagina's