FLEUR PRO Annual 2022

24,90

Alle moderne inkoopkanalen voor professionals:

  • > bloemen
  • > planten
  • > deco

 

Beschrijving

Verbeter de prijs en kwaliteit van jouw bloemen, planten en decoratie met deze FLEUR PRO ANNUAL. Een uniek overzicht van de beste aanbieders van het moment. Meer dan ooit een houvast in deze turbulente tijd.

Na twee jaar coronamiserie sukkelden we in een nieuwe crisis. De oorlog in Oekraïne joeg zowat alle prijzen de hoogte in, wat de consument nog kritischer en prijsbewuster heeft gemaakt en handelaars over de hele wereld nog meer onder druk heeft gezet. Om het hoofd boven water te houden en de winstmarge te vergroten kan een nieuwe leverancier van bloemen, planten & decoratie simpelweg dé oplossing zijn.

Sta jij open voor goedkopere alternatieven, zonder in te boeten op de kwaliteit? Ben je op zoek naar betere leveringsvoorwaarden? Of wil je je juist onderscheiden met een nieuw, hoogstaand aanbod? Deze FLEUR PRO ANNUAL is jouw springplank naar de mooiste bloemen, de hipste planten en de chicste decoratie. Ontdek welke inkoopplaatsen het best bij jou passen. Met de uitgebreide adressenlijst bezit je een bewaarnummer dat waarschijnlijk meermaals van pas
komt.

Extra informatie

Ondertitel

Uitgeverij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLEUR PRO Annual 2022” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…