FLEUR Annual 2021

24,90

Overzicht van aanbieders in bloemen, planten & deco

Waar koop jij jouw bloemen, planten of decoratie in? Ben je tevreden met de kwaliteit? Over de prijs? De levering? Of sta je open voor beter, goedkoper, nog mooier?
Deze FLEUR Annual brengt een overzicht van kwaliteitsvolle aanbieders in bloemen, planten, accessoires en decoratie.


De FLEUR ANNUAL maakt deel uit van het abonnement op FLEUR PRO. Nog geen abonnee? Je kan deze uitgave apart bestellen in de Fleurshop of je kan hier abonneren.

Beschrijving

Waar koop jij jouw bloemen, planten of decoratie in? Ben je tevreden met de kwaliteit? Over de prijs? De levering? Of sta je open voor beter, goedkoper, nog mooier?
Deze FLEUR ANNUAL brengt een overzicht van kwaliteitsvolle aanbieders in bloemen, planten, accessoires en decoratie.

Doe de zelftest: hang jij nog vast aan dezelfde leverancier van jaren geleden? De florale markt is de laatste jaren onderhevig geworden aan heel wat veranderingen. De (klassieke) groothandel, lijnrijder en veiling staan onder druk. De kwaliteit van hun producten is dan wel onberispelijk gebleven, de prijsbewuste à la carte concurrentie knabbelt aan hun marktaandeel. Met name de online webshops spelen sterk in op de toegenomen prijsgevoeligheid en scoren fors punten op het vlak van snelheid en gebruiksgemak (omdat zij de bloemen tot aan de deur leveren, zodat jij niet meer voor dag en dauw door zenuwslopend fileverkeer de baan op moet).

In deze FLEUR ANNUAL gaan we langs bij de traditionele aanbieders van bloemen & planten (en decoratie): de groothandel, de veiling, de lijnrijder, de exporteur, de kweker. Al zijn we misschien nog meer gefascineerd door die nieuwe soorten aanbieders. Koopt u er al? Online in zo’n webshop? Op een biologische plukweide voor floristen? Of ga je nog een stapje verder en kweek jij jouw bloemen helemaal zelf?

In de FLEUR ANNUAL proberen we alle troeven en aandachtspunten van elk soort aanbieder in kaart te brengen.
Je zal zien: wat een wondere wereld van bloemen, planten & decoratie!

Extra informatie

Ondertitel

Pagina's

Taal

Uitgeverij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FLEUR Annual 2021” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…