Droog bloemen

22,50

Alles over styling met droogbloemen.

> Tips voor het kweken, plukken en drogen van bloemen, zaaddoosjes en bladeren
> Stap voor stap aan de slag, van guirlandes tot tafeldeco
> Kleurrijk boek met eindeloze inspiratie.

Beschrijving

Alles over de styling met droogbloemen!

Droogbloemen maken een ware comeback. En terecht: ze zijn niet alleen wonderschoon, gedroogde bloemen zijn ook een duurzaam alternatief voor het wekelijkse boeketje verse bloemen. Dit prachtige boek geeft een moderne kijk op een eeuwenoude hobby.

Bloemkunstenaar Bex Partridge geeft praktisch advies over hoe je bloemen kweekt en plukt, met uitvoerige beschrijvingen van de vele manieren waarop je bloemen, zaaddoosjes en gebladerte kunt drogen, en biedt eindeloos inspiratie voor de styling van droogbloemen.

Het boek beschrijft aan de hand van schitterende beelden en stap-voor-stapfoto’s twintig projecten, van guirlandes en tafelbloemstukken tot kransen en bedankkaarten. Bloemen krijgen dankzij de kunstzinnige en kleurrijke creaties in dit boek een extra leven.

Redenen genoeg om dit boek gezellig in huis te halen! Bestel nu met (tijdelijke) gratis verzending.

Lees hier meer over het boek.


Over Bex Partridge

Bex Partridge is een bloemkunstenaar die is gespecialiseerd in droogbloemen. Ze verzorgt creatieve workshops en geeft advies en inspiratie op haar blog en social mediakanalen onder de naam Botanical Tales. Ze heeft 35K+ volgers op Instagram en 440K maandelijkse unieke bezoekers op Pinterest.

Volg Bex Partridge op Instagram.


Bekijk hier een bladerfilmpje door uitgeverij Terra Publishing.

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Auteur

Ondertitel

Pagina's

Bindwijze

Hardback

Taal

Uitgeverij