Double Face

39,90

Twee gezichten, een formule. Samenstellers Charline Pritscaloff (Orléans) en Hervé Frezal (Beaulieu-sur-Mer) zijn net als yin & yang: water en vuur, maar toch complementair.Twee visies, op het eerste gezicht perfecte tegenpolen, werden gebundeld in eenzelfde volume. De werken van Charline Pritscaloff – vrouwelijk, rond, genereus en uitbundig – worden geconfronteerd met de composities van Hervé Frezal, die net uitmunten in zuiverheid, minimalisme en ingetogen lijnen. Het resultaat is een spannende vergelijking en het inzicht dat schoonheid eigenlijk een meervoudsvorm is.

Het boek verschijnt in januari 2017. U kan hem nu reeds bestellen!

Artikelnummer: 2016.128 Categorieën: ,

Beschrijving

De cover van ‘Double Face’ zet al meteen de toon. Twee tegenovergestelde maar complementaire werelden hebben elkaar in dit inspiratieboek gevonden. De Franse revelaties in de bloemsierkunst bundelden hun krachten en zetten ijzersterk design neer dat “ondanks onze verschillende stijlen toch een mooi, samenhangend geheel en geen hutsepot geworden is”, aldus Charline Pritscaloff. De twee winnaars van de eretitel ‘Meilleur Ouvrier de France’ 2011 in de categorie ‘Floral Design’ bleven contact houden en waren vast overtuigd om “ooit eens”, “bij gelegenheid” samen een project op poten te zetten.

“Eerst waren we concurrenten, daarna werden we vrienden”, aldus Charline. “We hadden zin om samen iets te ondernemen, om samen te werken. Daarnaast wilden we natuurlijk ook aan de wereld laten zien wat we in onze mars hebben. Zo is het idee van het boek ontstaan.” En zo geschiedde: vijf jaar na hun ontmoeting werd de publicatie ‘Double Face’ voorgesteld. In ‘Double Face’ tonen Charline Pritscaloff en Hervé Frezal hun twee werelden, hun persoonlijkheden, hun gevoeligheden en eigenheden, maar in de eerste plaats ook hun liefde voor het vak en hun gemeenschappelijke passie voor bloemen.

Extra informatie

Gewicht 1,136 kg
Auteur

Charline Pritscaloff & Hervé Frezal – France

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties

+ 150

Taal

,

Paginas

96

Fotografie
Realisaties
Formaat

,

Ondertitel
Reeks