Damien Koh – Monograph

39,90

Damien Koh brengt hoogst vernieuwende creaties die niet alleen getuigen van technisch meesterschap, maar evenzeer van een merkwaardig talent om conceptuele ideeën concreet uit te werken.

Artikelnummer: 00000602 Categorieën: , ,

Beschrijving

Wat voor Damien Koh (SIN) begon als een hobby of een leuke manier om wat geld te verdienen, is snel uitgegroeid tot een professionele carrière. Koh is vandaag een internationaal gewaardeerd floral designer die op tal van plekken in de wereld uitgenodigd wordt voor lezingen en demonstraties. Damien Koh was te gast in meer dan 30 Europese en Aziatische steden en werd geïntroduceerd in de American Institute of Floral Design (AIFD) in 1996 en in de Professional Floral Communicators International (PFCI) in september 2005, als allereerste Chinees die deel mocht uitmaken van deze prestigieuze organisatie.

Koh is eigenaar van Fleur Connection, een studio en opleidingscentrum in Singapore. Hij staat aan het hoofd van dePui Wa Floral Design School in Peking. Daarenboven is hij ook nog eens consultant voor een aantal bloemsierkunstenaars en groothandels in verschillende landen. Door doorgedreven oefening en voortdurend verwerven van nieuwe kennis heeft Damien Koh een bijzonder hoge graad van perfectie bereikt. En nog steeds streeft hij verbetering na, zowel op technisch als op zuiver artistiek vlak. Zijn hoogst vernieuwende creaties getuigen niet alleen van technisch meesterschap, maar evenzeer van een merkwaardig talent om conceptuele ideeën concreet uit te werken.

Extra informatie

Gewicht 1,43 kg
Auteur

Damien Koh

Illustraties

80

Taal

Paginas

96

Fotografie

William Tang

Uitgeverij

Formaat

Ondertitel

Monograph