Christmas Arrangements by Daniel Santamaria

29,90

Boordevol inspiratie voor de feestdagen!

Daniel Santamaria’s kerstcreaties combineren onverwachte kleuren en eigenzinnige materialen tot unieke, feestelijke blikvangers: sfeervolle tafelstukken, stoere ornamenten, bijzondere interieurelementen en andere alternatieve voor de obligate kerstboom.

Artikelnummer: 000004700 Categorieën: ,

Beschrijving

Daniel Santamaria’s kerstcreaties combineren onverwachte kleuren en eigenzinnige materialen tot unieke, feestelijke blikvangers.

Ver weg van de over the top kerstkitsch creëert Santamaria een persoonlijk universum vol nieuwe, originele evergreens voor de winterse feestdagen: sfeervolle tafelstukken, stoere ornamenten, bijzondere interieurelementen en andere alternatieve voor de obligate kerstboom. Zonder daarbij de gezellige huiselijkheid en glitter van de eindejaarsdagen te vergeten, ontwerpt Santamaria zowel grootse spektakelstukken in gewaagde kleuren voor een strak, eigentijds interieur als meer tijdloze en romantische kerststukken in warme, natuurlijke tinten. Daniel Santamaria’s kerststukken zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie voor een onvergetelijk en sprankelend eindejaar.

Extra informatie

Gewicht 0,718 kg
Auteur

Daniel Santamaria

Illustraties

100

Taal

,

Paginas

120

Fotografie

Guillem Urba

Uitgeverij

Formaat

Andere suggesties…