Celebrations

59,90

Meesterbinder Miranda ter Voorde (NL), voert je met dit boek door een wereld van verschillende feestelijkheden, de ‘Celebrations’ van het leven. Alle emoties van een geboortefeest, bruidsfeest, Thanksgiving, Kerst, Pasen … worden buitengewoon vreugdevol omlijst met bloemen om te laten zien hoe versterkend een bloemenemotie kan zijn. Het boek brengt heel divers bloemwerk in verschillende stijlen, van objectmatig tot commercieel snel te maken.

Beschrijving

Meesterbinder Miranda ter Voorde die met succes het bedrijf Meesterlijk Geschikt leidt, voert je met haar nieuwste boek door een wereld van verschillende feestelijkheden, de ‘Celebrations’ van het leven. Alle emoties van een geboortefeest, bruidsfeest, Thanksgiving, Kerst, Pasen … worden buitengewoon vreugdevol omlijst met bloemen om te laten zien hoe versterkend een bloemenemotie kan zijn.
Een passie voor bloemen die inspireert!

Meesterbloembinder Miranda ter Voorde brengt in samenwerking met Uitgeverij Rekad het boek ‘Celebrations’ uit ter gelegenheid van haar 10-jarig jubileum. Het is een feel good boek met als thema ‘Feesten door het jaar heen’. Hierin spelen bloemen met al hun emoties de hoofdrol. Welkom in de passionele wereld van Celebrations. Het boek brengt heel divers bloemwerk in verschillende stijlen, van objectmatig tot commercieel snel te maken. Miranda wil met dit boek tonen dat bloemen ons bij elke gelegenheid een goed gevoel kunnen geven.

De passie van Miranda over bloemen: ” Bloemen zeggen veel. Over de gever. Over de ontvanger. Over de situatie. En in mijn geval ook over de maker. Mijn passie is dingen mooier maken. Een gevoel vormgeven. Met natuurlijke materialen overbrengen wat in woorden niet uitgedrukt kan worden. Een bloem zegt meer dan duizend woorden.

Extra informatie

Gewicht 1,85 kg
Afmetingen 30 × 25 cm
Auteur

Miranda ter Voorde

Taal

,

Paginas

232

Fotografie

Pim van der Maden

Uitgeverij

Andere suggesties…