Brautstrauss (Bruidsboeketten)

78,00

Brautstrauss is een prachtig tafelboek over natuurlijke bruidsboeketten waarbij de schoonheid van de bloem en het zuivere kleurenpalet zegevieren. Het boek bundelt ongelooflijk mooi werk van drie jonge dertigers, die er wonderlijk in lukken om de schoonheid van de bruid en de natuurlijkheid van de bloemen met elkaar in harmonie te brengen. Een uitstekende bron van inspiratie, met vermelding van de gebruikte bloemen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 201440 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Brautstrauss is een prachtig boek over bruidsboeketten.

Wie houdt van natuurlijke bruidsboeketten waarbij de schoonheid van de bloem en het zuivere kleurenpalet zegevieren, vindt absoluut zijn gading in dit mooi tafelboek. Het assortiment van gebruikte bloesems lijkt eindeloos: soms pluizig en speels, dan weer vrolijk en krachtig, heel uniek of net liefelijk. Steeds verwerkt met respect voor het natuurlijke en met oog voor de schoonheid van de bloem. Of het nu gaat om een eenvoudig gebonden boeket met één bloemsoort of een combinatie van verschillende bloemen, bladeren en twijgen… steeds origineel, met fijne kleurschakeringen en met oog voor detail.

Het boek bundelt ongelooflijk mooi werk van drie jonge dertigers, die er wonderlijk in lukken om de schoonheid van de bruid en de natuurlijkheid van de bloemen met elkaar in harmonie te brengen. Een uitstekende bron van inspiratie, met vermelding van de gebruikte bloemen.

De werken zijn van :Katherina Götz ( Duitsland), Philipp von Arx (Zwitserland) Johann Obendrauf (Oostenrijk)

Extra informatie

Gewicht 1,962 kg
Auteur

Katherina Götz – Philipp von Arx – Johann Obendrauf

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties

100

Taal

,

Paginas

200

Fotografie

Claude Hurni (Zwitserland)

Uitgeverij

Realisaties

+ 100 bridal bouquets / bouquets de mariée / bruidsboeketten / Brautstrauss

Formaat

Ondertitel
Reeks