Bloom’s View Wedding n° 3 (2017)

34,90

Inspiratie voor het nieuwe bruidsseizoen.

> Handig inspiratieboek
> Opvallende designs voor in de kerk
> Moderne boeketten met traditionele accenten
> Tafelversiering voor feestelijkheden

 

Artikelnummer: 2017.039 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Bloom’s View Wedding 2017

Het Duitse Bloom’s team brengt jaarlijks een boek uit over bruidswerk. In de recentste uitgave wordt de locatie in de schijnwerpers gezet. Vandaag kiest het bruidspaar immers meer dan ooit voor een bijzondere locatie die bepalend is voor de stijl van het feest. De uitdaging voor de bloemenontwerper is dan ook een concept te ontwerpen in harmonie met deze sprekende omgeving. Kleur, vorm en vooral stijl moeten passen in het plaatje.

Daar kan Bloom’s View Wedding 2017 een handje bij helpen. Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Zo komen de ceremoniewagens, themahuwelijken en een uitgebreide “ Wedding Gallery” aan bod. Hier vind je, per seizoen en per thema, voorbeelden van werkstukken die gemakkelijk aan te passen zijn aan de smaak van het verliefde stel. Verder bevat het ook een uitgebreide materialenlijst en een bijhorende prijsberekening.

Bekijk meer van Bloom’s.


Floral Design – Trends – Lifestyle

A manual for comprehensive advice, chock full of inspiring, up-to-the-minute creative ideas for bridal bouquets and floral decorations for the bride and groom. Floral decorations for the wedding coach and church, creative ideas for all aspects of wedding design with all of the important techniques of wedding floristry.

  • Floral church decorations – eye-catching arrangements for the church hall
  • Special bridal bouquets – modern interpretations with traditional touches
  • Table decoration – for festive moments

Extra informatie

Gewicht 0,802 kg
Auteur

Bloom's Team

Taal

,

Paginas

120

Ondertitel

Wedding gallery with over 50 ideas