Blooms Contemporary Floral Design

39,95

Een viering van hedendaags bloemenontwerp uit de hele wereld – een momentopname van uitmuntendheid

  • > Het werk van meer dan 70 ontwerpers
  • > Vakkundig samengesteld

Geleverd april 2019

Uitverkocht

Beschrijving

NIEUW BOEK OVER BLOEMENKUNSTENAARS

Bloemsierkunst als kunstvorm krijgt wereldwijd meer en meer waardering. Het internationaal gerenommeerde boekenhuis Phaidon, met ruim 1500 titels over creatieve kunsten, pakt dit voorjaar dan ook uit met een schitterend boek over floraal werk: baanbrekend werk van meer dan 70 hedendaagse bloemenontwerpers wereldwijd.

De 70 floristen die meewerken aan het boek werden zorgvuldig uitgekozen door een internationale jury van experts, zowel uit de florale als uit de mode-, kunst- en designwereld. Het boek geeft een duidelijk beeld van de bloemsierkunst vandaag en toont hoe deze prachtige kunstvorm vaak hand in hand gaat met mode, interieurontwerp en andere beeldende kunsten.

Met onder anderen: Loose Leaf (Australië); Thierry Boutemy (Frankrijk); Makoto Azuma (Japan); The Wunderkammer (NL) Pyrus Botanicals, JamJar Flowers en Flora Starkey (VK).


Een viering van hedendaags bloemenontwerp uit de hele wereld – een momentopname van uitmuntendheid

Honoured to be featured amongst the 70 best

Blooms viert de explosieve impact die florale ontwerpers van het afgelopen decennium hebben gehad op een voorheen ondergewaardeerde kunstvorm.

Dit prachtige boek is het meest ambitieuze overzicht van hedendaags bloemenontwerp dat ooit is gepubliceerd en laat zien hoe ver deze innovatieve ontwerpers de grenzen van het hedendaagse bloemontwerp hebben verlegd.

 

Extra informatie

Gewicht 1,460 kg
Afmetingen 27 × 20,5 cm
Ondertitel

Pagina's

Taal

Uitgeverij

Afbeeldingen