Bloemen en Feesten Ι Het Perfecte Feest

49,90

208 pagina’s met feesten die tot de florale verbeelding spreken. Door meesterbinder Jan Deridder en feestarchitecte Nadine Winten. Een mooi inspiratieboek

 

Op voorraad

Beschrijving

In ‘Bloemen & Feesten’ brengt meesterbinder Jan Deridder samen met feestarchitecte Nadine Winten, feesten die tot de florale verbeelding spreken.

Jan Deridder, al jaren de drijvende kracht achter een prachtige bloemenzaak in Lanaken, is sinds de start van Fleur Creatief een vaste waarde binnen het team. Jan houdt van opdrachten met een apart karakter. Zijn uitstekend talent en zijn artistieke gedrevenheid leverden hem al heel wat faam op.

Samen met Nadine Winten, de drijvende kracht achter feestbureau Feriatus, maakte Jan van menige gelegenheid een waar bloemenspektakel. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een communie of – het ultieme feest – een huwelijk. Telkens tot in de kleinste details is alles georganiseerd en gedecoreerd.

Een mooi inspiratieboek waarin ook het verhaal achter het concept en de mens, de feestarchitect en de florale designer, een plaats krijgt.

Extra informatie

Gewicht 1,825 kg
Afmetingen 29,5 × 29,5 cm
Auteur

,

Formaat

Taal

,

Pagina's

Andere suggesties…