Allemaal Floraal

24,95

Allemaal Floraal bevat meer dan 65 originele en eenvoudige doe-het-zelfprojecten met bloemen en plantaardige materialen, soms feestelijk elegant, soms groot of juist heel subtiel, maar steeds haalbaar, budgetvriendelijk en voorbestemd om een glimlach op het gezicht te toveren.

Artikelnummer: 000005118 Categorieën: , ,

Beschrijving

Allemaal Floraal zou gerust het motto van meester-bloembinder Rita Van Gansbeke kunnen zijn. Zij is gepassioneerd door de natuur en geniet intens van de eigenheid en de schoonheid van elk seizoen.
In haar filosofie is elke dag bijzonder en dat moet gevierd worden! Bloemen en planten mogen niet voorbehouden blijven voor die enkele speciale gelegenheden en mogen al helemaal geen pijn doen in de portemonnee.
Rita’s geestige groene toetsen, originele decoraties en kleurrijke collages zorgen voor zon in huis. Allemaal Floraal bevat meer dan 65 originele en eenvoudige doe-het-zelfprojecten met bloemen en plantaardige materialen, soms feestelijk elegant, soms groot of juist heel subtiel, maar steeds haalbaar, budgetvriendelijk en voorbestemd om een glimlach op het gezicht te toveren. Isabelle Persyn bracht ze stuk voor stuk sfeerrijk in beeld.

Extra informatie

Gewicht 0,859 kg
Auteur

Rita Van Gansbeke

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties

+ 120

Taal

Paginas

120

Fotografie

Isabelle Persyn

Realisaties
Formaat

, ,

Ondertitel

Originele knutsel- en deco-ideeën

Reeks